nevenfuncties


Wie geen functie heeft, kan eigenlijk ook geen nevenfuncties hebben - toch hebben sommige bezigheden wel het karakter van een nevenfunctie.


Lid bestuur De GidsDe Gids:

De Gids is het oudste literaire en algemeen culturele tijdschrift van Nederland. Het is opgericht door E.J. Potgieter en C.P.E. Robidé van der Aa, het eerste nummer dateert van 1 januari 1837.

Sinds 1 april 2012 is de onafhankelijke uitgeverij De Groene Amsterdammer uitgever van De Gids.

(de gids.nl)Lid Raad van Advies Bits of FreedomBits of Freedom:

´Privacy en communicatievrijheid zijn twee grondrechten die onmisbaar zijn voor je eigen ontplooiing, voor technologische innovatie en de rechtsstaat.

Bits of Freedom is een invloedrijke burgerrechtenbeweging.
We zorgen dat overheid en bedrijfsleven slecht beleid terugdraaien en goed beleid invoeren.´
(bof.nl)


Lid bestuur Cultureel Genootschap De Muiderkring´De oprichtingsbijeenkomst van het Cultureel Genootschap de Muiderkring vond plaats op 15 maart 1954. De kring beoogt "de traditie van de 17e-eeuwse Muiderkring naar beste vermogen voort te zetten en het Muiderslot een eigen betekenis in het hedendaagse cultuurleven te geven.´Erelid Stichting ZorgVeilig.nlWat het erelidmaatschap van een stichting precies inhoudt weet ik niet.
Het stelt me in ieder geval in staat de stichting ZorgVeilig hier uit sympathie te vermelden.
(zorgveilig)


In het verleden o.a.:Lid Algemeen Bestuur Stichting Praemium Erasmianum
Lid bestuur Stichting entoen.nu (Commissie Ontwikkeling Nederlandse Canon.)
Redactielid Academische Boeken Gids
Lid redactieraad De Revisor.
Redactielid essayreeks Over de roman
´Essays van Nederlandstalige romanschrijvers over de roman; doel is een fundamenteel debat over de roman op gang te brengen.´

Jurylidmaatschappen:P.C Hooftprijs (toegekend aan Arthur Lehning), Multatuliprijs (toegekend aan Marie Kessels), VSB poëzie-prijs (toegekend aan Mustafa Stitou), Anna Bijnsprijs (toegekend aan de roman ´Witte liefde´van Wanda Reisel), De Gedichtenwedstrijd
tekst © 1989-2022 Maxim Februari
Powered by Travel-n-Traffic
X
X